صنايع‌دستي راهکار مناسبي براي فقر زدايي است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، مشاور سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در نشست مشترک با مديران وزارت رفاه و تأمين اجتماعي با بيان اين مطلب گفت: ما برخلاف توليدات خوبي که در بحث هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي داريم اما سهم اين توليدات در آمد سرانه ملي 4/3 است.

مريم ارشدي تصريح کرد: سهم پايين صنايع‌دستي در درآمد سرانه ملي در حالي است که بيش از 2 ميليون نفر به طور مستقيم از اين راه ارتزاق مي‌کنند.

وي ادامه داد: با توجه به جايگاهي که هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در بازرگاني داخلي و خارجي دارد، يکي از مکمل‌هاي اصلي فائو به حساب مي‌آيد.

رئيس حوزه رياست اين معاونت با اشاره به اينکه از راه صنايع‌دستي مي‌توان به بحث امنيت غذايي و اشتغال وارد شد، اظهار داشت: با ورود بيش از پيش صنايع‌دستي به اين عرصه‌ها، زندگي خانواده‌ها رنگ تازه‌اي مي‌گيرد.

ارشدي اضافه کرد: ورود بيش از پيش صنايع‌دستي به زندگي خانواده‌ها از فراموشي و منسوخ شدن اين هنرها جلوگيري مي‌کند.

وي با تأکيد بر نقش زنان در توليد اقلام صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشورمان افزود: حرکت بيش از پيش زنان در اين عرصه زمينه ساز حضور پر رنگ‌تر مردان نيز خواهد بود.

اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: با افزايش انگيزه در ميان خانواده‌ها براي توليد اين اقلام صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي فقر زدايي راحت‌تر امکان پذير خواهد بود.

مريم ارشدي خاطرنشان کرد: صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي فرصت خوبي را در جهت رفع موانع فقر و بيکاري در اختيار همگان قرار مي‌دهد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388081159